HYPNOSETERAPI

Hvad er hypnoseterapi?

Den trance der opleves ved hypnose, kan bedst beskrives som den afslappede tilstand man oplever lige før man vågner, falder i søvn, når man dagdrømmer eller når man kører i bil, “på rutinen”, og tænker på alt muligt andet imens.
Ved hjælp af hypnose, er det muligt at få kontakt med menneskets ubevidste sind, som både rummer forklaring på årsagen til evt. problemer, hvordan de kan afhjælpes og hvordan positive forandringer kan gennemføres.

Den videnskabelige forklaring på hypnose er, at svingningerne i hjernen skifter fra Alfa til Theta-niveau. Dette kan måles ved hjælp af hjernescanning.
Virkningen af hypnose er veldokumenteret gennem kliniske forsøg, som viser at hypnose både virker hurtigere og er mere effektivt end andre former for psykoterapi.
Alle der ønsker det, kan hypnotiseres. Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte. Efter hypnosen vil jeg instruere dig i at anvende selvhypnose til at vedligeholde forandringen.

Frygt, stress og angst

Selvom frygt el. Angst er et naturligt eksistensvilkår, findes der situationer hvor angsten tager over på en ubehagelig måde vi ikke længere kan tænke logisk om. Den angst er en frygt, som hænger sammen med stress. Stress kan komme af mange forskellige årsager, og kan resultere i angst, så den er uhensigstsmæssig i det daglige. Det er den angst vi kortlægger, bearbejder og ændrer i hypnoterapien.
Ligeledes vil du få mulighed for gennem forskellige teknikker, at blive i stand til at sætte dig nye mål og lære at styre uhensigtsmæssige tanker.
Hvornår vil du have mere balance i dit liv ?
Hypnoseterapi er afstressende
Hypnoseterapi giver dig den tilstand, din krop oprigtigt har brug for når den er i alarmberedskab. Du kan desuden få redskaber til fremover at praktisere selvhypnose.
Hypnoseterapi kan hjælpe med at kortlægge det der gør dig stresset, og fjerne disse følelser og blokeringer, der gør at du har et konstant stresset indre. Dine følelser og din krop kommer igen en balance, hvis du jævnlig praktiserer hypnose.
Du vil opleve at du relativt hurtigt opnår evne til at danne dig et overblik, og dine evner til at styre dit liv bliver genskabt.
Ubehandlet stres kan forårsage hjertekarsygdomme, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, alkoholisme, skilsmisse, intolerance, aggressioner, smerter m.v., og vil unægteligt føre til en dårligere livskvalitet.

Fobi

En fobi er en automatisk frygtreaktion, som kan være hæmmende i hverdagen. Man er blevet lammet eller blokeret i en bestemt følelse og et bestemt reaktionsmønster. Der er altså sket en fejlprogrammering af underbevidstheden.
Det er denne fejlprogrammering hypnosen tager fat på og sætter i rette perspektiv. Hypnoseterapi ophæver effektivt frygt-følelsen og skaber ro og balance i sindet igen. Desuden vil du få nye handlemuligheder og dine reaktionsmønstre vil blive mere hensigtsmæssige.

Det kan være, at du er bange for, insekter, dyr, højder, dybder, små rum, tandlæger eller at flyve.
Fobier kan også opstå, fordi man har oplevet noget ubehageligt i en given situation. Her er der en virkelig hændelse bag fobien.
Hvis man er faldet ned fra en stige, kan sindet generalisere, og skabe en fobi for alle højder eller andre sammenhænge, hvor du er over landjorden.
Hvis man, som barn, har været lukket inde i et rum og ikke kunne komme ud, kan man blive bange for små eller lukkede rum senere i livet.
En fobi er en generalisering sindet har lavet, ud fra et enkelt tilfælde eller en enkelt tanke, som efterfølgende er blevet forstærket.
Nogle fobier opstår også som følge af chok.

Man kan have mange typer af fobier

Vand
Insekter
Edderkopper
Små rum – klaustrofobi
Bil og køretøjer
Flyve
Menneskemængder
Åbne pladser
Højder
Dybder
Være alene
Være bestemte steder
Mørke
Tandlægeskræk
Slanger

Røgfri

Bliv røgfri nemt og effektivt med hypnoseterapi og slip trangen med det samme.

Rygestop tager oftest kun 1 behandling.

Rygning skyldes 95 % mentalt og ikke nikotinen, selvom de fleste rygere tror, at det er, – og føler sådan.

Mange tror, at rygning skyldes afhængighed af nikotinen, men det er den mentale afhængighed man er afhængig af. Sagt på en anden måde: Man er afhængig af tanken om at være afhængig. Rygning skyldes 95 % mentalt og ikke nikotinen.

Er du også træt af, at cigaretterne styrer og kontrollere dig, så bliv røgfri nemt og effektivt med hypnoseterapi. Har du frygten for at tage på, at blive irriteret eller indre rastløshed, så er hypnoseterapi helt sikkert den rigtige måde for dig, at blive røgfri på.
I hypnoseterapi tager jeg forbehold for de problematikker og dermed forebygger dette.
Rygestop uden trang

Her er nogle af gevinsterne ved rygestop:

Den fysiske trang til nikotin er ude af din krop på ganske få dage. Herefter er det vanen, det gælder om at blive kvit. I hypnoseterapi er det muligt at skabe andre vaner, gode og sunde vaner – i stedet for rygningen. Forestil dig fornemmelsen af ikke at lugte af røg, at din kondition forbedres, så du tager trappen op til femte – uden at blive forpustet. Forestil dig alle de mange penge du sparer. Din selvtillid får et spark opad og du føler dig øjeblikkelig stolt af dig selv.
Mærk fornemmelsen af, at du kan bestemme over dit liv og dine beslutninger. Alt dette kan et rygestop være med til at give dig.
Hypnoseterapi fjerner din trang og du får dit sunde liv tilbage.

Rigtig mange steder i verden er man blevet bevidste om rygningens negative sider. På mange måder er der vel ikke så meget nyt i det, men mange steder har man taget konsekvensen og ganske enkelt forbudt rygning. Således kan du nemt under et ferieophold opleve, at du ikke må ryge i transportmidlet (fly eller tog). Du må ikke ryge på hoteller, restauranter, og visse steder må du heller ikke ryge offentligt, hvilket er endnu en god grund til at blive røgfri.

Sidste år holdt ca. 65000 danskere op med at ryge. Endnu flere rygere ønsker at gøre det.

Vigtigst for at blive røgfri er, at du selv har et ønske om, at blive røgfri og viljen er til stede. Har du viljen og lysten, så kan du blive røgfri med hypnose på en nem, afslappende og effektiv måde og dermed undgå at føle trang og afhængighed.

Ring allerede i dag og gå dit liv røgfrit i møde.

Vægttab

Hypnoseterapi kan hjælpe dig til at få kontrol over dit vægttab.

Med hypnoseterapi “knækker vi koden” til overspisningen. Når du bliver bevidst om, hvad det er, der udløser spisetrangen, kan du ændre denne adfærd og opnå et varigt vægttab. I hypnoseterapi er det underbevidstheden, der er den aktive del af din hjerne. Din underbevidsthed husker alt, hvad du har oplevet. Din underbevidsthed ved, hvad der udløser trangen til at spise mere, end du har brug for.

Bliv den bedste udgave af dig selv med hypnoseterapi.

Forestil dig, at du får styr på de følelser, der får dig til at spise for meget eller forkert..
Forestil dig, at du kan sige nej tak, uden at føle dig snydt.
Forestil dig, at du går ned og køber lige præcis det sæt tøj eller den kjole, du længe har drømt om.
Forestil dig, at du udskifter isen med grøntsager og colaen med vand og føler dig godt tilpas med det.

Du har et ønske om at veje mindre end det, du gør i øjeblikket – og det skal være et varigt vægttab. Du har måske prøvet masser af slankekure, men når slankekuren er slut og du begynder at spise normalt, vender vægten hver gang tilbage til det, den var før, eller måske endnu mere. Du ved præcis, hvor mange kalorier, du må få. Du ved lige præcis, hvad du burde spise og især ikke spise, men alligevel går det galt.

Årsagen til dette er ofte, at overvægten i virkeligheden blot er et symptom på en psykisk ubalance. Vi forveksler ofte følelser med sult. Det at spise er en god ting på de rigtige tidspunkter,- men mad, cola og søde sager skal ikke bruges som trøst eller belønning eller til at tilfredsstille andre behov end sult.

Hvad du behøver, er at ændre dine kostvaner i din underbevidsthed og lave en permanent ændring i spisevaner og livsstil. Det betyder ikke, at du aldrig vil spise pommes frites igen eller chokoladekage eller brød med ost. (medmindre det er det du vælger). Du vil nyde moderate mængder af denne mad uden skyld eller anger og uden at opgive din nye sunde livsstil.

Er du også træt af slankekure, diæter og kostplaner.

Så vil du opleve hypnoseterapi som noget helt andet og en behagelig og nem måde at skabe forandringer på. De fleste med vægtproblemer, spiseforstyrrelser og overspisning osv. kender til det, at spise på følelser af trøst, ked-af-det-hed, vrede, sorg eller belønning.

Hypnoseterapi kan give dig kontrollen tilbage, så du kan styre din vægt og fastholde dit vægttab.
Spiseforstyrrelser skyldes “forkerte” kodninger i din underbevidsthed og derfor kan man ikke altid tabe sig alene på viljestyrke.

Hypnoseterapi gør, at ændringen er varig og ikke en nødløsning her og nu. Når man fjerner “problemet”, som man spiser på, så er der ingen grund til at spise på det længere, da det ikke længere er til stede og dermed er virkningen vedvarende og permanent.

Det betyder ikke, at du ikke længere kan spise kage, slik, fed mad osv. (medmindre du vælger og ønsker det), men ved hjælp af hypnoseterapi, giver det dig kontrollen tilbage, så du kan spise din mad i de rette mængder og portioner og dermed har kontrollen over din vægt og spisevaner.

Det kan naturligvis også være andre følelser og oplevelser, der udløser trangen til at spise mere, end vi har brug for. Dette er ikke særligt hensigtsmæssigt og kan afhjælpes med hypnoseterapi, så du opnår det vægttab, du ønsker dig.

Kategorier

Seneste indlæg