Om Edelslundhus

Mangler du en kompetent håndsrækning?

Det er dét, Edelslundhus er her for!

Vi tror på, at vi kan hjælpe alle mennesker og det gør vi ved at tage et skridt ad gangen og holde dig i hånden hele vejen til målet. Vi kan ikke hjælpe dig til at blive som andre mennesker – men vi kan hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

 

Vores mission
Vi forbedre livskvaliteten hos alle. Det gør vi ved at tilbyde en kompetent håndsrækning til de mennesker, der ønsker at blive den bedste udgave af dem selv.

Vores vision
Edelslundhus skal være førende inden for vores kerneforretning. Som en velrenommeret virksomhed vil vi forbedre livskvaliteten for psykiske og fysiske sårbarheder, ved at have et hus i et kompetent miljø, der ser på det hele menneske.

 

Anja Edelslund Birkebæk

Stress og kommunikations coach / Indehaver
Anja Edelslund Birkebæk er indehaver af Edelslundhus og har mange års erfaring indenfor stress og kommunikation. Anja arbejder med forskellige målgrupper med både børn, unge og voksne. Hendes passion er primær angst, stress og kommunikation.

Anja er oprindelig uddannet social pædagog og har arbejdet med unge mennesker og dysfunktionelle familier i en åre række.
Det har primær været familier, som har haft udfordringer i form af alkohol, misbrug og massive svigt.
Hendes redskaber har været coaching, vejledning og adfærdsekperimenter med de unge mennesker og deres familier.

Efterfølgende er Anja uddannet hypnoseterapeut, mindfulness instruktør, kognitiv og narrativ terapeut.

Herunder har Anja etableret Edelslundhus coaching og samlet sit eget koncept.

”Jeg tror på, at vi mennesker fødes med uendelig mange byggesten, hvor alle kapaciteter er til rådighed. Det er blot et spørgsmål om, hvorvidt vi bygger vores fundament, så det står stærkt. Nogle byggesten har vi måske glemt eller tabt på vejen under vores opvækst. Her vil coaching hjælpe til at få sammensat vores krop og sind korrekt igen.”