Om os

” Hvis du hver morgen står op og gør de samme ting, vil du altid opnå de samme resultater.”

Anja Edelslund

Mit navn er Anja Edelslund Birkebæk og jeg er oprindelig uddannet social pædagog med efteruddannelser i kognitive og narrative samtaleteknikker. I mange år, har jeg arbejdet med socialbelastede unge mennesker, som har forskellige diagnoser. Ofte kommer de fra dysfunktionelle  familier med alkohol, misbrug og massivt svigt. Mine redskaber har været coaching, vejledning og adfærdseksperimenter med de unge mennesker.

Der har været dage, hvor jeg har undret mig over, hvor besværligt livet leves for de unge mennesker, hvor mange tunge byrder de har med i deres rygsæk og hvor meget de har kæmpet for deres eget liv og værdi her på jorden.

Jeg er overbevist om, at ved hjælp af hypnoseterapi for disse unge mennesker, vil livet være langt nemmere for dem og deres omverden.

Efter jeg er blevet uddannet hypnoseterapeut, har jeg virkelig fået svar på mine overbevisninger og hypnoseterapi virker fantastisk.

Jeg har virkelig fået øjnene op for, at vi mennesker rummer mere end vi er klar over. Vi er stærkere end vi tror og ved hjælp af forslag til vores underbevidsthed, kan vi hurtig og effektivt fjerne alt hvad vi ikke ønsker.

Jeg tror på, at vi mennesker fødes med uendelig mange byggesten, hvor alle kapaciteter er til rådighed. Det er blot et spørgsmål om, hvorvidt vi bygger vores fundament, så det står stærkt. Nogle sten har vi måske glemt eller tabt på vejen under vores opvækst og her vil hypnoseterapi hjælpe til at få sammensat vores krop og sind igen.