fbpx

Cookie – og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: her eller ændre dine oplysninger her:

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Oversigt

Det er kun Edelslundhus der benytter oplysningerne. En Tredjemand (teknisk partner), har dog adgang til nødvendig information, for at kunne drive hjemmesiden.

Nødvendige – Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

Funktionelle cookies – Disse cookies placeres så hjemmesiden husker dine præferencer har til formål at forberede din brugeroplevelse af hjemmesiden.

GDPR Cookie Compliance, førstepart cookies
moove_gdpr_popup er en førstepart cookies, altså udbydes den af vores hjemmeside. Den bruges til at huske dine præference i forhold til Cookie-banneret. Den husker om du har accepteret eller afvist cookies, og undgår derved, at banneret vises igen, næste du kommer på besøg. Denne cookies lagres i 360 dage.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

• Facebook
• Google
• Youtube

Statistisk – og Marketing (førstepart og tredjepart) – Analyse cookies der indsamler – og rapportere oplysninger anonymt omkring brugerens interagereren på hjemmesiden. Vi burger de indsamlede data til udviklingen af hjemmesiden og til at målrette artikler, annoncer samt kampagner på de sociale medier. Dette giver samtidig udbyderne af disse services ret til at spore besøgende på tværs af hjemmesider og sætte 3. part cookies i din browser, som bruges til at vise målrette, relevante og engagerede annoncer.

Facebook Pixel, første – og tredjepart cookies
Vi bruger facebook Pixel som førsteparts-cookies til statistik i forbindelse med annoncer og anden kampagne på facebook, med efterfølgende trafik ind på vores hjemmeside. Ved at kunne lave denne form for statistik, kan vi på den måde analysere brugbarheden i det indhold, der bliver delt på de sociale medier.
Ved at vi benytter facebook Pixel, har facebook Pixel derved ret til at sætte en Marketing (tredjepart) cookie i din browser. De sætte en tredjeparts-cookie der udløber efter 3 måneder. Denne cookie identificere brugere fra hinanden, ved at give brugeren et Unikt ID, Client ID. og bruges til at tredjeparts annoncetjenester kan målrette annoncer til den specifikke besøgende på tværs af hjemmesider.

Google Analytics, første – og tredjepart cookies
Vi bruger Google Analytics som førsteparts-cookies til statistik. Hos os bruger vi statistik cookies for at optimere vores hjemmesides brugerflade. Ved at analysere brugernes færden på vores hjemmesiden, kan vi hele tiden tilsikre os stor effektivitet af brugervenligheden.
Ved at vi benytter Google Analytics, har Google Analytics derved ret til at sætte tredjeparts-cookies i din browser. Disse bruger de til Marketing. De sætte en tredjeparts-cookie der udløber efter 2 år. Denne cookie identificere brugere fra hinanden, ved at give brugeren et Unikt ID, Client ID. Dette tillader tredjeparts annoncetjenester at målrette annoncer til den specifikke besøgende på tværs af hjemmesider.Denne lageres i 24 timer.

Youtube, tredjepart cookies
Vi bruger youtube til at afspille vores videoer på hjemmesiden. Youtube afgiver en tredjeparts-cookies idet videoen afspilles. En session cookie, som slettes når vinduet lukkes, bruges til at få viden om din brug af youtube film og en anden tredjeparts-cookies der lagres i 240 dage til at få indsigt i, hvilken version af youtube du benytter.

Hvis du har accepteret brugeren af tredjeparts-cookies på vores hjemmeside og har fortrudt, kan du afvise dem her (under tredjeparts-cookies).

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Bruger vores kontaktformular

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles og indsamles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Konktaktformular: Beskeder sendt via vores kontaktformular sendes krypteret. Vores CMS system gemmer en oversigt over formularindsendelser. Disse data slettes af os efter højst tre måneder og kan efter anmodning blive slettet når som helst.

Datasikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: anja@edelslundhus.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Anja Edelslund Birkebæk
Sørningevej 5
4450 Jyderup
CVR nr.: 36639547
tlf. 3089 6858
Mail: anja@edelslundhus.dk